Sports

Aclon Squash Academy

Squash is één van de populairste racketsporten. Hoewel squash al meer dan 150 jaar bestaat, is het typisch een sport van onze tijd: snel, spectaculair, kost weinig tijd en garandeert een goede conditie. Het bevordert tevens de spierkracht en de lenigheid. Squash is verrassend door de vele spelvariaties. Geen wonder dat de belangstelling enorm toeneemt.

De Academy bestaat uit zowel een jeugd- als een volwassenwerking.

Onze jeugdwerking is opgesplitst in verschillende niveaus. Onze coaching-staff bestaat uit verschillende gediplomeerde squash-coaches die het beste uit iedere groep proberen te halen. Sportiviteit is een kernpunt van onze jeugdwerking, dit kan zowel op een competitieve als op een recreatieve manier. Het doel is om jongeren de kans te geven om te squashen en geleidelijk aan door te stromen naar een beter niveau.

Naast de jeugdwerking is er tevens ook een volwassenwerking.

Deze volwassenwerking is zowel gericht naar de technieken, tactieken en skills van beginners als competitiespelers.

 

Sportbegeleiding

Wens je efficiënter, gezonder en bewuster te sporten?
Behaal je niet de gewenste resultaten?
Maak nu een afspraak voor een inspanningstest!

Door het afnemen van een inspanningstest met melkzuurbepaling krijgen we een goed zicht op je huidige conditie en kunnen we gericht en gepersonaliseerd advies geven over de gewenste trainingsintensiteiten voor de verschillende types van training.

Na een lactaattest ontvang je een berekening van je individuele aërobe en anaërobe drempel. Hierop baseren we ons om hartslagzones en snelheden voor verschillende trainingsvormen te adviseren zodat je onmiddellijk aan de slag kan met de resultaten van je test. Tijdens deze test wordt ook een lichaamssamenstelling opgemaakt!

Of heb je aan een enkel voedingsadvies genoeg?
Je kunt bij Aclon terecht voor verschillende opties.